Pozdravljeni obiskovalci,

Sem Blaž Hartl, rojen v mesecu marcu leta 1984 v Celju. Osnovno šolo sem obiskoval v Kozjem, gimnazijo v Celju, diplomiral pa sem na Biotehniški fakulteti v Ljubljani, tako da sem po izobrazbi uni.dipl. ing. agr..

Od majhnih nog pa do danes sem bil vselej na lovu z različnimi športi: nogometaš, košarkar, plavalec, odbojkar, preizkusil sem se tudi v borilnih športih (karate, dosegel 3. rjavi pas). Tako da sem po duši in srcu športnik, lahko rečem, da vsestranski športnik.

Od vseh športov, s katerimi sem se srečeval, me je najbolj navdušil tenis, katerem posvečam svoje življenje. Danes vodim in izvajam treninge v teniški šoli ZmajKo v Kozjem, ki je pod okriljem TK Kozje, v kateri trenutno trenira in izpolnjuje svoje znanje 60 otrok.

Med poletnimi počitnicami pa z dvema prijateljema organiziramo in vodimo POLETNE TABORE KOZJE (leto 2014 bo že šesto zapored in do sedaj smo gostili okoli 340 otrok iz cele Slovenije).

Pri srcu so mi otroci, zato sem kar kmalu uvidel, da bi rad svoje znanje-izkušnje, ki jih imam kot trener in vaditelj tenisa, nogometa, košarke ter plavanja iz dneva v dan prenašal na njih. To mi zaenkrat zelo dobro uspeva, saj mi je nasmeh otrok poglavitnega pomena.